در همایش بزرگ دهیاران استان همدان
مدیرکل منابع طبیعی استان همدان در همایش بزرگ دهیاران استان همدان ، مشارکت دهیاران را در حفظ،احیا و بهره برداری اصولی از منابع طبیعی بسیار مهم دانست.

تاریخ انتشار : 1402/07/28 - ساعت انتشار: ١٩:٠٢ - گروه خبری : اخبار استان

مدیرکل منابع طبیعی استان همدان : کلیه امور مربوط به زمین از طریق سامانه مدیریت پنجره واحد زمین انجام خواهد شد و دهیاران می بایست متقاضیان را در این زمینه راهنمایی کنند.

مدیرکل منابع طبیعی استان همدان در همایش بزرگ دهیاران استان همدان ، مشارکت دهیاران را در حفظ،احیا و بهره برداری اصولی از منابع طبیعی بسیار مهم دانست.

اسفندیار خزائی در جمع دهیاران استان همدان که در محل استانداری تشکیل شد حفظ منابع طبیعی را بامشارکت عموم مردم ،به ویژه جوامع محلی  و بهره برداران ممکن دانست که دهیاران نقش  ویژه ای در مشارکت روستاییان در این مهم دارند و گفت: با حفظ طبیعت و گونه های گیاهی ارزشمند موجود در سطح مراتع و جنگلهای روستا علاوه بر منافع زیست محیطی ، رونق اقتصادی منطقه را نیز در پی دارد.

خزائی عنوان کرد دهیاران می توانند در قالب همیاران طبیعت محافظ و مروج ، اداره کل منابع طبیعی را در حفظ منابع طبیعی یاری دهند.

اسفندیارخزائی  گفت: طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت از سالجاری با تاکید ویژه مقام معظم رهبری در کشور آغاز شده که سهم استان همدان 12 میلیون اصله نهال طی این چهار سال است که مشارکت دهیاران در ایجاد بوستان های روستایی و استفاده از ظرفیت مسئولیت اجتماعی معادن و کارخانجات موجود در منطقه هر روستا بسیار مهم است و دراجرای موفق این طرح در استان کمک شایانی می کند.

مدیرکل منابع طبیعی با اشاره به نقش اجرای پروژه های آبخیزداری در جلوگیری از وقوع سیلاب و ایجادفرسایش گفت : در استان 700 هزار هکتار مطالعات آبخیزداری انجام شده که تاکنون در 350هزارهکتار از آن عملیات اجرایی انجام شده است و از دهیاران خواست درخواست های خود در خصوص اجرای عملیات آبخیزداری و لایروبی بندهای احداثی سالهای قبل به ادارات منابع طبیعی شهرستان  ارائه دهند.

خزائی در ادامه سطح مراتع استان همدان را 665هزارهکتار اعلام کرد و از برنامه ریزی و ساماندهی کوچ و مدیریت موفق چرا با همراهی دستگاهها و ارگان های مسئول و ذیربط در سالجاری خبر داد.خزائی بااشاره به اینکه اردیبشت 1403 زمان پایان  تهیه طرح حهای مرتعداری توسط بهره برداران است گفت بهره برداران با همکاری مراکز علمی مانند سازمان نظام مهندس کشاورزی باید نسبت به تهیه طرح مرتعداری افدام کنند و همچنین بر جایگیزینی مرتعدار متوفی بوسیله همسر یا یکی از فرزندان آن بمنظور جلوگیری از ابطال پروانه چرا تاکید کرد.

مدیرکل منابع طبیعی استان همدان در پایان صحبتهای خود به سامانه مدیریت پنجره واحد زمین اشااره کرد و گفت باتوجه به اهمیت این سامانه کلیه دهیاران می بایست متقاضیان رو در ارائه درخواست های خود از طریق این سامانه راهنمایی کنند زیرا کلیه امور مربوط به زمین درآینده از طریق سامانه مذکور انجام خواهد شد.

نسخه چاپی

ارسال به دوست

 


خروج




-->