اجرای عملیات احیا و اصلاح در 2100 هکتار از مراتع استان همدان

تاریخ انتشار : 1402/10/23 - ساعت انتشار: ٠٨:١٦ - گروه خبری : اخبار استان

رئیس اداره امورمراتع و بیابان اداره کل منابع طبیعی استان همدان: طرح های احیا و اصلاح مراتع در قالب عملیات بیولوژیک، بیومکانیک و کشت و توسعه گیاهان دارویی در سه بخش با مشارکت و بهره گیری از توان جوامع محلی، از محل اعتبارات استانی و با بهره گیری از اعتبارات ملی اجرا می شود.

رییس اداره امور مرتع و بیابان اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری همدان از اجرای طرح های احیا و اصلاح مراتع در قالب طرح های کپه کاری، بیولوژیک، بیومکانیک و کشت و توسعه گیاهان دارویی در ۲ هزار و ۱۰۰ هکتار از اراضی ملی این استان خبر داد.

 

الیاسی اظهار کرد: در راستای احیا و اصلاح مراتع ، افزایش پوشش گیاهی، افزایش تولید علوفه و ظرفیت مراتع به منظور استفاده بهینه بهره برداران از علوفه مرتعی طرح های در حال اجرا در استان همدان است.

 

وی اضافه کرد: طرح های احیا و اصلاح مراتع در قالب عملیات بیولوژیک، بیومکانیک و کشت و توسعه گیاهان دارویی در سه بخش با مشارکت و بهره گیری از توان جوامع محلی، از محل اعتبارات استانی و با بهره گیری از اعتبارات ملی اجرا می شود.

 

رییس اداره امور مرتع و بیابان اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری همدان افزود: طرح های احیا و اصلاح مراتع با بهره گیری از توان جوامع محلی تنها در مراتعی که به بهره برداران و دامداران مجاز احاله مدیریت شده صورت می گیرد.

 

الیاسی بیان کرد: کتابچه طرح مطالعاتی با عنوان طرح مرتعداری تهیه شده که عملیات های کپه کاری، بیولوژیک، بیومکانیک و کشت و توسعه گیاهان دارویی در آن پیش بینی شده که به سه شیوه صورت می گیرد.

 

وی اظهار کرد: تعهدات اداره کل منابع طبیعی در اجرای طرح های یاد شده با مشارکت بهره برداران، انجام یک هزار هکتار طرح های بیولوژیک در قالب کپه کاری با بذور گونه های مرتعی، ۶۰۰ هکتار کشت گیاهان دارویی به روش کپه کاری و ۵۰۰ هکتار عملیات بیومکانیک در قالب عملیات ذخیره نزولات با گیاهان مرتعی است.

 

رییس اداره امور مرتع و بیابان اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری همدان اضافه کرد: طرح بیولوژیک با مشارکت بهره برداران به طور ۱۰۰ درصدی اجرا شده است و ۲ طرح دیگر حدود ۸۰ درصد پیشرفت دارد.

 

الیاسی ادامه داد: اجرای طرح بیولوژیک در ۳۷۰ هکتار از مراتع این استان با پیش بینی ۱۲ میلیارد و ۹۸۰ میلیون ریال برنامه ریزی شده که تاکنون یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال برای کپه کاری تخصیص یافته و از محل اعتبارات ملی نیز در مراتعی به وسعت ۲۵۰ هکتار عملیات کپه کاری با انواع گونه های مرتعی و دارویی در دست اجرا است و این طرح ها ۵۰ درصد پیشرفت دارد.

نسخه چاپی

ارسال به دوست

 


خروج




-->